6 Ιαν 2012

Αγάπη που έγινες δίκοπο μαχαίρι...

Σοκ έχει προκαλέσει η δημόσια αντιπαράθεση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Σταύρο Ψυχάρη, επειδή αντιλήφθηκαν πια όλοι πως η πτώχευση πλησιάζει – αλλιώς, δεν επρόκειτο να μάθουμε τίποτα. Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία του Παπανδρέου ότι δέχτηκε επίθεση από τον Ψυχάρη επειδή η Εθνική Τράπεζα δεν έδωσε δάνειο στον ΔΟΛ.
Με ανακοίνωσή του, ο Σταύρος Ψυχάρης αναφέρει πως ο ΔΟΛ ζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα αλλά αυτή δεν είχε χρήματα γιατί έχει βαρέσει κανόνι και μας το κρατάνε μυστικό, για να μην στενοχωρηθούμε.
Σύμφωνα με τον κ. Ψυχάρη, η Εθνική Τράπεζα ζήτησε δάνειο από το ΠΑΣΟΚ για να δώσει δάνειο στον ΔΟΛ αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήθελε να σπάσει τον κουμπαρά του.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Ψυχάρης ρωτάει τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί –στην τελευταία επίσκεψη τους στο Μαξίμου- τους έβαλε από την πίσω πόρτα λες και ήτανε τίποτα βίζιτες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε πως έβαλε τους εκδότες από την πίσω πόρτα επειδή από μπροστά είχε σφουγγαρίσει –για να θυμηθεί τα νιάτα του στη Σουηδία- και δεν ήθελε να του τα λερώσουν με τις βρομοπαπουτσάρες τους.

Ο Σταύρος Ψυχάρης ζητάει επίσης από τον Γιώργο Παπανδρέου να θυμηθεί ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο. Μιας και κανείς από τους δυο δεν θυμάται τι ειπώθηκε μεταξύ τους, να βάλουν να δουν το βίντεο, για να θυμηθούν.

Τρομερό σφάλμα του Σταύρου Ψυχάρη να πάει στο Μαξίμου να συναντήσει τον Παπανδρέου. Εμείς οι εκδότες πρέπει να κρατάμε τη θέση μας και να είμαστε απόμακροι.

Μαλάκας ήταν ο αείμνηστος ευπατρίδης, και εθνικός ευεργέτης, και εθνική απώλεια, Χρήστος Λαμπράκης, που δεν πήγαινε ποτέ στο Μαξίμου και είχε τους πρωθυπουργούς σούζα έξω από την πόρτα του να τον παρακαλάνε να τους αφήσει να μπούνε μέσα;

(Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτός ο δουλοπρεπής λαός να αγοράζει τις κωλοφυλλάδες τους και να τους στείλει στο διάολο;)


pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς