2 Ιαν 2013

ΕΤΙΤΑ για απόλυση δυο εργαζομένων στον τ/σ EXTRA


Η διοίκηση του Τ/Σ EXTRA έκανε ένα απίστευτο Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» σε 2 εργαζόμενους τεχνικούς του σταθμού. Παραμονή πρωτοχρονιάς αντί να χτυπήσουν την πόρτα του σπιτιού τους παιδιά που λένε τα κάλαντα, την χτύπησε δικαστικός επιμελητής επιδίδοντάς τους την απόλυσή τους!!!  Οι συνάδελφοι δεν είχαν ειδοποιηθεί καν για την πρόθεση της διοίκησης ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο.

Έτσι λοιπόν ο Τ/Σ EXTRA μετά από τεράστιες παρανομίες της εργοδοσίας μετά από απολύσεις εργαζομένων και συνδικαλιστών, μετά την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία που επιβάλει σε αρκετούς εργαζόμενους και ειδικά μετά την κίνηση αυτή, μοιράζεται επάξια και με όλες τις …δάφνες τον τίτλο του «εργασιακού Νταχάου» μαζί με το γνωστό σε όλους μας, αλλά και σε όλο τον Ελληνικό λαό, Σκάι !!!


Το μόνο που μένει λοιπόν κύριοι του EXTRA είναι εκτός από εμάς που σας μάθαμε πια, να σας μάθει και ο απλός κόσμος, για  το πόσο… «αντιμνημονιακοί» και… «φιλεργατικοί» είσαστε και για αυτό θα μεριμνήσουμε άμεσα εμείς!!!

Υ.Γ. 1:
Σκεφτήκαμε την ανακοίνωσή μας αυτή να σας την στείλουμε με τον ίδιο τρόπο! Με δικαστικό επιμελητή! Δεν υπήρχε λόγος όμως!!! Ούτως η άλλως θα σας έρθουν άλλα έγγραφα με αυτόν τον τρόπο για το πλήθος… παρανομιών που διαπράττετε σε βάρος των εργαζόμενών σας!!!

Υ.Γ.2:
Καλούμε επιτέλους το υπουργείο εργασίας πέρα από τους αντεργατικούς  νόμους που ψηφίζει και οδηγεί τους εργαζόμενους στον καιάδα, να κοιτάξει και όλες τις εργοδοσίες των ΜΜΕ  αν τηρούν τις "μνημονιακές" τους υποχρεώσεις.

Υ.Γ.3:
Ενημερώνουμε την εργοδοσία του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA,  ότι από τούδε και στο εξής ο σταθμός τους με καθημερινές επισκέψεις των ανάλογων ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας παρουσία της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., θα γίνει ο πλέον νόμιμος σταθμός ... παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς