31 Δεκ 2012

ΕΤΙΤΑ για τον Τ/Σ EXTRA

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει τις παράνομες και απαράδεκτες πρακτικές της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA εναντίον των εργαζομένων τεχνικών.

Η διοίκηση του σταθμού προσπάθησε με δόλιο και εκβιαστικό τρόπο να μην καταβάλλει στους εργαζόμενους το δώρο των Χριστουγέννων.  Το σωματείο μας αντέδρασε άμεσα κηρύσσοντας 4ωρη στάση εργασίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας βρέθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη της στάσης έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού και καθώς όλοι οι εργαζόμενοι ήταν αποφασισμένοι να συμμετάσχουν σε αυτήν, η διοίκηση υποχώρησε και κατέβαλλε άμεσα το δώρο των Χριστουγέννων.

Συνάδελφοι!
Στις εποχές που ζούμε διαπιστώνουμε πως όσα και αν παραχωρήσουν οι αντεργατικοί νόμοι των μνημονίων στους εργοδότες, εκείνοι προχωρούν και παίρνουν και άλλα από μόνοι τους αγνοώντας επιδεικτικά ακόμα και αυτά τα… αποσαθρωμένα εργατικά δικαιώματα που μας έχουν απομείνει!

Μόνη λύση σε αυτές τις πρακτικές είναι η ενότητα και αποφασιστικότητα, σαν και αυτή που έδειξαν οι εργαζόμενοι του EXTRA.  Αυτή ήταν και η αιτία που το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε …«εν μία νυκτί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς