1 Αυγ 2013

Απεργία των δημοσιογράφων στον Ομιλο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου

Σε συνέλευσή τους οι δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσουν την απεργία τους για 24 ώρες (από σήμερα στη μία το μεσημέρι έως αύριο, 2/8, στη μία). Αύριο, Παρασκευή, 2/8, στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση των δημοσιογράφων του Ομίλου του Γιάννη Αλαφούζου.
Παράλληλα το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί, με επιστολή του, άμεση συνάντηση με την εργοδοσία και τους διευθυντές του ΣΚΑΪ.
Η σχετική ανακοίνωση  ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ.ΕΤΕΡ:


1 Αυγούστου 2013
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΤΙΤΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (ΕΤΕΡ)
Πέμπτη, 1 η Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ κηρύσσουν 24ωρη απεργία, από τις 13.00 σήμερα Πέμπτη, 1 η Αυγούστου 2013 έως τις 13.00 της Παρασκευής, 2 Αυγούστου 2013 όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΙ», στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ 100,3» και στην ιστοσελίδα « skai . gr », λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει η εργοδοσία στους συναδέλφους, καθώς προέβη σε 15 παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές απολύσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Λεωνίδας Σακλαμπάνης.
Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων συναδέλφων, την επαναφορά της εργασιακής ειρήνης και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και της επαγγελματικής υπόστασης των συναδέλφων.
Για αύριο, Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, στις 10 π.μ., έχει προγραμματισθεί νέα συνέλευση των εργαζομένων δημοσιογράφων των σταθμών «ΣΚΑΙ 100,3» και «ΣΚΑΙ TV », στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3 ος όροφος).
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς