10 Μαρ 2015

ΕΔΟΕΑΠ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΟΡΘΙΟ ΚΙ ΕΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ


Συνάδελφοι
Στις 11 και 12 Μαρτίου 2015, στις πλέον κρίσιμες εκλογές για τη ύπαρξη του ΕΔΟΕΑΠ, του δικού μας Ταμείου, σας θέλουμε δίπλα μας.
Σωρεία λαθών, αδικαιολόγητων ή εσκεμμένων παραλείψεων, άτυχων πολιτικών και αναποτελεσματικών χειρισμών, έχουν φέρει τον Οργανισμό στο σημείο να ακροβατεί μεταξύ ύπαρξης και ανυπαρξίας στο άμεσο μέλλον.
Είναι τυχαίο ότι πολλοί από τη λεγόμενη παλιά φρουρά δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι σε τούτες τις εκλογές;
Είναι τυχαίο ότι διεξάγονται οι εκλογές εν μέσω ενός βαθύτατου διχασμού, περί των πεπραγμένων του Οργανισμού;
Είναι τυχαίο ότι, ξαφνικά, σε τούτες τις εκλογές, κάποιοι  κόπτονται να δώσουν τόπο σε μια νέα γενιά υποψηφίων οι οποίοι καμία γνώση του ασφαλιστικού δεν έχουν αλλά.. παπαγαλίζουν θέσεις, επικίνδυνες, που τις έχουμε ακούσει από συγκεκριμένες παρατάξεις και συγκεκριμένους, μνημονιακούς χώρους;
Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Η ζημιά που έχει γίνει ως τώρα στο Ταμείο, οι διοικητικές επιλογές με θύμα την ευρωστία του Ταμείου αλλά και τους ασφαλισμένους που είδαν τα δικαιώματά τους να σφαγιάζονται και η ενδοτικότητα της πλειοψηφίας των μελών των διοικήσεων ως σήμερα, οδήγησε κάποιους στην πόρτα της εξόδου, εκούσια ή ακούσια.
Τη θέση τους βιάζονται να καταλάβουν  κάποιοι νεόκοποι «σωτήρες» ακόμη πιο επικίνδυνοι από τους προηγούμενους.
Συνάδελφοι
Μετρήστε καλά την ψήφο σας και μην παραδίνετε τον ΕΔΟΕΑΠ σ΄ αυτούς που θέλουν να τον μετατρέψουν σε ΕΟΠΥΥ

Στις κρισιμότερες εκλογές για τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ στις 11 και 12 Μαρτίου 2015,
Εμείς στηρίζουμε υποψηφίους, με θέσεις γνωστές και ξεκάθαρες. Υποψήφιους που δεν θα διστάσουν να αγωνιστούν, να συγκρουστούν, να ελιχθούν, για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Για όλους εμάς τα μέλη του, εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους και τις οικογένειες μας. Στηρίζουμε συναδέλφους δημιουργικούς, ευρηματικούς, αφοσιωμένους που πρώτοι θα αντισταθούν στη διάλυσή του. Θα στηρίξουν την ύπαρξή του, θα διασφαλίσουν τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Οι ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:
--Στηρίζουμε τον Νίκο Κωτσικόπουλο υποψήφιο για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ.
--Στηρίζουμε για το ΔΣ μόνο υποψήφιους που έχουν άποψη και προτάσεις για τη σωτηρία του Ταμείου μας, χωρίς να θυσιάζουν γιαυτό τους ασφαλισμένους, χωρίς να εξοστρακίζουν άνεργους και συνταξιούχους μετατρέποντάς τους σε νεόπτωχους παρίες του επαγγέλματος.
--Πολεμάμε και καταδικάζουμε υποψήφιους που ονειρεύονται «επαγγελματικό ταμείο» με «ταξική» περίθαλψη, περικοπή ή κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, καιάδα για τους άνεργους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ,ΤΟΥ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΟΡΘΙΟ ΚΙ ΕΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ


 ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Ανεξάρτητη παράταξη στην ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς