22 Οκτ 2010

Την Τρίτη η επόμενη 24ωρη απεργία στην Απογευματινή

Δεύτερη μέρα της 4ωρης απεργίας στην Απογευματινή. Τραπεζάκια έξω , φυλλάδια και ενημέρωσης στους περαστικούς. Το ηθικό των εργαζόμενων ψηλά- παρά τις προσπάθειες που έκαναν 1-2 γνωστά «παπαγαλάκια» να μιλήσουν και πάλι με…»τη φωνή της λογικής» (έτσι το λένε).
φωτογραφίες απο το blog financial crimes
Κατά τη σημερινή, 2η μέρα της απεργίας οι εργαζόμενοι με το ηθικό ψηλα- παρά τίς προσπάθειες που έκαναν 1-2 γνωστά "παπαγαλάκια" να μιλήσουν και πάλι με..."τη φωνή της λογικής" (έτσι το λένε)- πραγματοποίησαν πορεία απο τα γραφεία της εφημερίδας ως το κτήριο της Ενωσης Συντακτών.
Προηγουμένως, είχε επισκεφθεί το χώρο της απεργίας ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος (την προηγουμένη ήταν κοντά στους απεργούς η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Νανά Νταουντάκη).
# Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι της Φειδίου εκμεταλλευόμενοι και την 48ωρη απεργία (Πέμπτη - Παρασκευή) προετοιμάζουν τις περαιτέρω ενέργειές τους. Την ίδια ώρα (όπως αναφέρουν οι zοornalistas) o διευθύνων σύμβουλος της Απογευματινής Κ. Ι. Σαραντόπουλος έδινε εντολή να μην κυκλοφορήσει το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας. Ταυτόχρονα και μέσω της διευθύντριας Γιώτας Αντωνοπούλου ανακοίνωνε οτι θα μοιράσει τις (υποθηκευμένες) μετοχές του στο προσωπικό! Και βέβαια έγινε το έλα να δεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς