28 Νοε 2010

Κλείνει το Voyager του Μπόμπολα, μετά 20 χρόνια έκδοσης


Δημοσιεύουμε, όπως ακριβώς ήρθε, το κείμενο που μας έστειλαν συνάδελφοι εργαζόμενοι του "ΠΗΓΑΣΟΥ" που υπογράφουν

"Συντάκτες ταξιδιών και ονείρων, μελλοντικοί άνεργοι":

Κλείνουν περιοδικά στον ΠΗΓΑΣΟ, μετατάσσουν ανθρώπους, ξεφτιλίζουν συνειδήσεις. Τώρα μας ανακοίνωσαν ότι κλείνει το Voyager.


Ήταν κοινό μυστικό που τώρα όμως επαληθεύτηκε. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ του Μπόμπολα και των τσιρακιών του κλείνουν το πρώτο περιοδικό που εκδόθηκε με αντικείμενο το ταξίδι στην Ελλάδα. Έναν ιστορικό τίτλο που μετράει σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στους Έλληνες ταξιδιώτες και στα περίπτερα!

Από τη μία στιγμή στην άλλη μας ανακοίνωσαν ότι το τεύχος που θα ετοιμαστεί για τον Ιανουάριο θα είναι το τελευταίο. Το λένε μεταξύ τους, το λένε σε διάφορους έμπιστους και αυλοκόλακες, το λένε σε στελέχη που δεν «βρωμίζουν» το στόμα τους.

Όταν τους ρωτάμε όμως τι ύλη να ετοιμάσουμε για το 2011, δεν παίρνουμε καμία απάντηση. Αλλά από ποιον να πάρεις απάντηση; Από το πρωτοπαλίκαρο του Μπόμπολα που περνάει τη γραμμή της οικογένειας στο Mega, τον Αναγνωστάκη; Ο κύριος αυτός που τόσο ωραία τα λέει στην εκπομπή του κάθε Σαββατοκύριακο δεν θα έπρεπε να έχει το θάρρος και να βγει μπροστά στους εργαζόμενους και να τους πει κατάματα την αλήθεια;
Ναι, κλείνουμε το Voyager κι όσοι έχετε μπλοκάκια θα πάτε σπίτι σας, όσοι είστε μισθολόγιο θα μεταταχθείτε εκεί που νομίζουμε εμείς κι όσοι περισσεύετε θα σας στείλουμε για διακοπές στο ταμείο ανεργίας.

Έλεος ρε βολεμένοι του συστήματος. Έλεος ρε ξεφτίλες της διαπλοκής. Έλεος ρε απάνθρωπα κτήνη της δημοσιογραφίας. Λίγο ήθος, σας έχει περισσέψει και για εμάς τους ταξιδιώτες των ονείρων!!!

Συντάκτες ταξιδιών και ονείρων, μελλοντικοί άνεργοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς