10 Νοε 2012

ΕΤΕΡ: Με δεύτερη 7ημερη απεργία απαντάμε οι τεχνικοί στον δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά «Κανάλι 1»


Στην συνεχιζόμενη αδιαλλαξία της διοίκησης του Δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1» απαντάμε με την προκήρυξη: 7ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την ώρα 6.00η της Δευτέρας 12ης Νοεμβρίου 2012 μέχρι  και την 06.00η ώρα της Δευτέρας 19ης Νοεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» με αιτήματα προς την διοίκηση του ραδιοσταθμού:

1.      Την καταβολή των δεδουλευμένων του μηνός Ιουλίου 2012, του μηνός Αυγούστου2012, του μηνός Σεπτεμβρίου 2012 και του μηνός Οκτωβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού σας.

2.      Να απέχετε από κάθε ενέργεια, ή απειλή, ή ανακοίνωση για απόλυση των συναδέλφων μας από τον δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά όπου εργάζονται για πολλά έτη.


Το Διοικητικό Συμβούλιο απάντησε θετικά σε αίτημα των δημοσιογράφων του Καναλιού 1 για εναλλακτική διαχείριση της απεργίας μας από την πλευρά τους.

Ενημερώσαμε πλήρως για τα τεκταινόμενα στον δημοτικό ραδιοσταθμό τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Πειραιά και τους βουλευτές Πειραιά.

Επαναλαμβάνουμε ότι:

Καλούμε τον δήμαρχο Πειραιά να σταματήσει κάθε προσπάθεια εργασιακού εξανδραποδισμού των επί πολλά έτη εργαζομένων στο Κανάλι 1.

Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να αποπληρώσει αμέσως τα χρωστούμενα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων στον πολύπαθο δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά και να προσπαθήσει για την οικοδόμησή του και όχι για την αποδόμησή του.

Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να σταματήσει να διαχειρίζεται και να κατακρατεί παρανόμως τις συνδρομές των μελών μας προς την ΕΤΕΡ για πάρα πολλούς μήνες.

Επιτέλους ο Πειραϊκός ραδιοσταθμός και οι εργαζόμενοί του δεν μπορεί κάθε φορά να αποτελούν τον εύκολο στόχο για τις δημαρχιακές ή προεδρικές διαθέσεις. Έλεος πια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς