7 Νοε 2012

Πουλήθηκε και το SPORT TV του Ομίλου Κυριακίδη


Άλλο ένα μέσο ενημέρωσης του ομίλου Κυριακίδη, ο τηλεοπτικός σταθμός SPORT TV πέρασε σε άλλα χέρια- με άγνωστη μέχρι στιγμής διαδικασία, αλλά από ό,τι φαίνεται χωρίς τις αθλιότητες που συνόδευσαν την μεταβίβαση της ESPRESSO ως προς το προσωπικό...


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κανάλι μεταβιβάστηκε στον κ. Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος ως τώρα νοίκιαζε τηλεοπτικό χρόνο από τις 2 μ.μ. ως τις 2 π.μ. εκπέμποντας πρόγραμμα που παρήγαγε η δική του εταιρεία παραγωγής PLD (αθλητικές εκπομπές, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από Ολλανδία, Βέλγιο, Ουκρανία κ.λπ.).

Χθες ο νέος ιδιοκτήτης εμφανίστηκε στο χώρο του καναλιού και συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος, ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Στους εργαζόμενους -που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις μένουν όλοι χωρίς αποκλεισμούς- ανακοινώθηκε ότι θα πληρωθούν άμεσα ένα μισθό (που έχει ήδη κατατεθεί στους λογαριασμούς χωρίς ακόμη να εισπραχθεί) και ως το τέλος του μηνός τα υπόλοιπα οφειλόμενα, ενώ θα πληρώνονται κανονικά τα τρέχοντα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι εργαζόμενοι ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ αναστολή της προγραμματισμένης στάσης εργασίας που όπως φαίνεται θα εγκριθεί.

Αυτά που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη είναι το ύψος της μισθοδοσίας δεδομένου ότι στους εργαζόμενους του SPORT TV  δεν είχαν γίνει μειώσεις (όπως στην ESPRESSO), αλλά η αναγνώριση της προϋπηρεσίας καθώς αλλάζει ο εργοδότης.

Πηγή: crisitime.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς