2 Νοε 2012

ΠΣΑΤ: Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της Δευτέρας και στις στάσεις εργασίας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καλεί τα μέλη του να λάβουν δυναμικά μέρος στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2012 και να αντιταχθούν στα σχέδια υφαρπαγής των ταμείων μας και των αποθεματικών τους. Η νέα απεργία έχει κηρυχθεί από τις Ομοσπονδίες Τύπου στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου από τις 06.00 μέχρι τις 06.00 της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012 για την προάσπιση των ασφαλιστικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Οι δημοσιογράφοι και όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να αντιταχθούν στα σχέδια της βίαιης υφαρπαγής των ταμείων μας, προασπίζοντας ταυτόχρονα την ελεύθερη Ενημέρωση.

Ζητάμε:

* Να μην επανέλθει με οποιοδήποτε τρόπο η τροπολογία Στουρνάρα και να σταματήσει κάθε προσπάθεια κατάργησης των πόρων του ασφαλιστικού μας συστήματος.

* Να υπογραφούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

* Να σταματήσουν οι απολύσεις και να γίνουν σεβαστά όλα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

* Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί και αντιασφαλιστικοί νόμοι των Μνημονίων.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του να λάβουν δυναμικά μέρος στην απεργία της Δευτέρας , αλλά και στα στάσεις εργασίας του κλάδου την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, από 10.00-14.30 και την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, από 16.00-19.00 και να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην επιτυχία τους.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Όλοι μαζί για την υγεία μας, τη ζωή και την αξιοπρέπεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς