24 Δεκ 2012

ΕΠΗΕΑ: ΕΤΑΠ -ΜΜΕ, έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ανέργων


Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. ενημερώνει τους ανέργους συναδέλφους ότι, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, ο υπουργός Εργασίας ενέκρινε – κατόπιν σχετικής εισήγησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ-την καταβολή  έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου  έτους, στους ανέργους που η επιδότησή τους έληξε στο τελευταίο 7μηνο πριν το Δεκέμβριο του 2012 (δηλαδή μέσα στους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο ή  Νοέμβριο του 2012) και παραμένουν  άνεργοι μέχρι σήμερα.


Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί μετά την 7η Ιανουαρίου 2013, με πίστωσηων τραπεζικών λογαριασμών των ανέργων που τη δικαιούνται.

Οι άνεργοι συνάδελφοί μας που έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις,  θα κληθούν από την αρμόδια υπηρεσία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, δηλώνοντας υπευθύνως ότι παραμένουν άνεργοι μέχρι σήμερα.

Ωστόσο- για την επίσπευση της διαδικασίας- από την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012, μπορούν να προσέρχονται στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (γραφείο 105 στον 1ο όροφο),  για την υποβολή της αίτησης-δήλωσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς