31 Ιαν 2013

Η ΕΣΗΕΑ για τον Κώστα Χατζίδη


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Κώστα Χατζίδη του Κλέαρχου, ο οποίος χάθηκε πρόωρα χθες το πρωί σε ηλικία 45 ετών ύστερα από άνιση μάχη και ενώ είχε πολλά να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.

Ο Κώστας Χατζίδης γεννήθηκε στα Σέρβια Κοζάνης στα τέλη του 1967 και από 23 ετών εργάστηκε για είκοσι χρόνια στις εφημερίδες «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» και τα δύο τελευταία χρόνια διατηρούσε το site “ pheme.gr ”. Εργάστηκε ακόμη στους Τ/Σ «ΕΡΤ» και στο « MEGA » και Ρ/Σ στον « FLASH ».


Ευγενικός, δυναμικός και άψογος συνάδελφος διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία του. Στη σύντομη ζωή του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Είχε προσόντα και μεγάλες προοπτικές, η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τον Κώστα Χατζίδη από τους συναδέλφους και τους φίλους του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων (Πανόρμου) Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι και η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι στα Σέρβια Κοζάνης. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο που παρόλο, που έφυγε νωρίς και άδικα, υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς