26 Μαΐ 2013

Κάνουν τα «στραβά μάτια» για τις ευθύνες του Κουρή και τα «σπασμένα» πληρώνουν οι εργαζόμενοι του ALTER !!


email αναγνώστη - πρώην εργαζόμενου ALTER: "Τελικά από ότι καταλαβαίνω για το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού και για την πτώχευση αυτού (εάν γίνει) φταίνε μόνο οι εργαζόμενοι ! …Τελικά μετά από σκέψη και θυμό μηνών θα σας πούμε την αλήθεια όχι κύριοι δεν φταίνε οι εργαζόμενοι,... όχι κύριοι δε φταίνε οι κύριοι Γιαννίκος Κ. και Γ.Κουρής και Α. Κουρής όχι δεν φταίνε καθόλου.


Φταίνε οι κυβερνώντες για όλα που δεν δείχνουν καμία σημασία στην καταλήστευση του εργαζόμενου στην εκμετάλλευση αυτού μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος του που λέγαμε και στο στρατό.

Απαντήστε μου μόνο σε αυτό αγαπητοί 300 της βουλής αριστεροί, κεντρώοι ,δεξιοί ακόμα και οι άκρα δεξιοί…σε πια χώρα με πολιτισμό και δημοκρατία 600 οικογένειες εδώ και σχεδόν 2 χρόνια θα μπορούσαν κάποιοι εργοδότες να τους έχουν υπάλληλους να μην τους πληρώνουν δραχμή , να μην τους απολύουν ,να μην τους πληρώνουν το ΙΚΑ και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία ,να τους έχουν ομήρους να μη μπορεί κανένας από τους 600 να κάνει δική του δουλεία αφού έχει στα χαρτιά ΙΚΑ, να μη μπορεί να παρακολουθήσει κανένα σεμινάριο του ΟΑΕΔ γιατί δεν είναι άνεργος, να πρέπει να παραιτηθεί από τα νόμιμα δικαιώματα του για να προχωρήσει …ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…."

Αναγνώστης - πρώην εργαζόμενος ALTER

Πηγή: pressarismenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς