31 Μαΐ 2013

Χατζηνικολάου: Γιατί αποφάσισα να πάω στο STAR

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου  μέσα από την  ραδιοφωνική του εκπομπής  έκανε εκτενή αναφορά στην επιλογή του να συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, με μία εβδομαδιαία εκπομπή και από τη θέση του σχολιαστή στο δελτίο ειδήσεων.

Σε ερώτηση ακροατή για το αν θα παρουσιάζεται το δελτίο από τη Μάρα Ζαχαρέα απάντησε πως είναι μια πληροφορία που ο ίδιος δεν την γνωρίζει «είναι κάτι που θα το αποφασίσει το κανάλι, όμως δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Η Μάρα Ζαχαρέα είναι έμπειρη, σοβαρή και πάντα διαβασμένη». Σε ερώτηση ακροατή μάλιστα απάντησε: «Όχι, δεν θα παρουσιάζομαι στο νεανικό δελτίο του STAR. Θα είμαι σχολιαστής, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, σε ένα νέο δελτίο που σχεδιάζει το STAR, με παρέμβαση στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα».


Όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος από τον Real FM, συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό της Κηφισιάς για μια εβδομαδιαία εκπομπή, η οποία θα είναι η διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζει από το enikos.gr. ’Οπως είπε χαρακτηριστικά «Ταυτόχρονα με το enikos.gr η εκπομπή θα προβάλλεται και από τη συχνότητα του καναλιού. Αυτό θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, δεν ξέρω όμως ποιά μέρα θα είναι, αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι». Όσο για την αιτία που επέλεξε να συνεργαστεί με το STAR, «παρά το γεγονός ότι με προσέγγισαν διάφορα κανάλια όλον αυτόν τον καιρό, είναι γιατί το STAR μου προσφέρει απόλυτη δημοσιογραφική ελευθερία».

Πηγή: nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς