31 Μαΐ 2013

Ομολογεί χωρίς ξύλο ο Ανδρουλιδάκης!

Πόσο καιρό πριν είχαμε μάθει ότι ο έχων αυτοκτονικό ιδεασμό «Μισέλ» ετοιμάζεται να βγάλει και σάιτ και εφημερίδα;


Το σάιτ βγήκε και λέγεται exedra.gr «καταπατώντας» τον διαδικτυακό τίτλο της εφημερίδας «Εξέδρα» που ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης οδήγησε στο λουκέτο μέσα σε 9 μήνες.

Και καπηλεύεται τον τίτλο διότι, αν πληκτρολογήσει κανείς exedrasports.gr (το σάιτ της εφημερίδας) σε κατευθύνει στο exedra.gr!

Κι από τη στιγμή που οι τίτλοι «Εξέδρα» και exedrasports.gr, οι οποίοι αγοράστηκαν από τον ΔΟΛ έναντι 750.000 ευρώ έκαστος (φήμες θέλουν τον «Μισέλ» να μην έχει πληρώσει φράγκο ακόμη) και, από τη στιγμή που τύποις η εφημερίδα δεν έκλεισε αλλά οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, πώς λειτουργεί το exedrasports.gr;
Νομικά ο Ανδρουλιδάκης έκανε το πρώτο σφάλμα: διαχειρίζεται τίτλο που βρίσκεται σε δικαστική διένεξη.

Δεύτερο σφάλμα; Στο exedra.gr δημοσιεύτηκε προσφάτως η προαναγγελία για τη νέα εφημερίδα που θα βγάλει ο «Μισέλ». Δηλαδή από το σάιτ του αναφέρθηκε το όνομά του: το όνομα ενός εκδότης καταδικασμένου σε 21 χρόνια φυλακή αλλά εκτός Κορυδαλλού ελέω «αυτοκτονικού ιδεασμού», όπως είχε κλαίγοντας ισχυριστεί το φθινόπωρο, για να βγει από τη φυλακή.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση. Και έχει ενδιαφέρον αφού, εκτός της προαναγγελίας της κυριακάτικης εφημερίδας «Εξέλιξη» και τη ρητή αναφορά στο όνομα του Ανδρουλιδάκη, υπάρχουν και τα εξής:

ΛΙΝΚ

α) η ατάκα «αντίστοιχα πετυχημένα ήταν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα Μέσα ενημέρωσης, που δημιούργησε και διεύθυνε ο κ. Ανδρουλιδάκης τις δεκαετίες ‘90 – ‘00». Παρακαλούνται οι αναγνώστες να κρατήσουν τα γέλια τους.
β) «ανθρώποι των παρασκηνίων, με ιστορικό εκβιασμών, με ψεύδη και παραπληροφόρηση, και κυρίως με τη χρήση ανώνυμων μέσων, προσπαθούν να ρίξουν όσο περισσότερη λάσπη μπορούν. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι τα περιθώρια τους τελείωσαν» αναφέρεται στο υστερόγραφο. Χαρές και πανηγύρια στους απλήρωτους εργαζομένους του «Επενδυτή», το «Sportime» και της «Εξέδρας»: ο Μισέλ ξεχρεώνει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς