9 Ιουλ 2013

Από πού θα βγει η ΝΕΡΙΤ - οι πληροφορίες και.. η φωνή της λογικής

Στη δημοσιότητα ήρθε το όνομα της εταιρείας, για την οποία φημολογείται ότι θα βγάλει την εκπομπή της νέας δημόσιας τηλεόρασης.
Οπως έγινε γνωστό σε δημοσιεύματα του Διαδικτύου, πρόκειται για τα στούντιο της «TVE» στην Παιανία, όπου το απόγευμα της Τρίτης παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα.
Οι πληροφορίες ήθελαν έξω από τα στούντιο ένα βαν του ΟΤΕ,  δύο περιπολικά και μέσα, έναν γνωστό σκηνοθέτη της ιδιωτικής τηλεόρασης, ο οποίος είχε θέση ΠΕΘ στην ΕΡΤ, αλλά και έναν τεχνικό διευθυντή εταιρείας που προμηθεύει τους τηλεοπτικούς σταθμούς με τεχνολογικό υλικό.


Αλλά και σε δημοσίευμα στα ΝΕΑ, το δεύτερο  μέσα σε 48 ώρες, αναφέρεται ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα εκπέμπεται από ιδιωτικές τηλεοπτικές εγκαταστάσεις στα Μεσόγεια και θα μεταδίδεται, προσωρινά, μέσω πολυπλεξίας από την ψηφιακή ιδιωτική πλατφόρμα (των καναλιών εθνικής εμβέλειας) Digea.
Το πρόγραμμα που θα εκπέμπεται (πιθανόν στη θέση εκείνου της ΝΕΤ) κατ’ αρχήν θα είναι πολύ απλό και θα αποτελείται από ντοκιμαντέρ, ταινίες, παιδικά και σίριαλ από προσβάσιμο οπτικοακουστικό αρχειακό υλικό.

Ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές επικαιρότητας δεν θα υπάρχουν στο αρχικό αυτό στάδιο, όμως οι τηλεθεατές θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις από την επικαιρότητα μεσω κρόουλ με ειδήσεις από διεθνή πρακτορεία.
Εν τω μεταξύ, στίς συνελεύσεις των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εμφανίστηκαν ξαφνικά-ΓΝΩΣΤΑ- άτομα που όλο τον προηγούμενο καιρό ήταν "εξαφανισμένα" και έκαναν συντονισμένη προσπάθεια να αντιστρέψουν το κλίμα με στόχο να σταματήσει ο αγώνας. Μιλώντας τάχα με τη φωνή της λογικής ... αυτής ακριβώς που εξυπηρετεί τα σχέδια της κυβέρνησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς