17 Ιουλ 2013

ΠΟΕΣΥ: Στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν ακυρώσει στην πράξη τις αντιδημοκρατικές μνημονιακές αποφάσεις της κυβέρνησης, σημειώνει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) χαιρετίζοντας τον αγώνα που κάνουν  εδώ και 37 ημέρες. 
«Η καθημερινή παρουσία των συναδέλφων στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, η αντικειμενική και πλουραλιστική εκπομπή προγραμμάτων και η αγωνιστική υπεράσπιση των δημόσιων συχνοτήτων, είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην επιβολή του «μαύρου» που έχει επιλέξει και στηρίζει με ευλάβεια η συγκυβέρνηση.
Επαναβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας στον αγώνα των εργαζομένων και τους καλούμε να εντείνουν με την ίδια επιμονή, συνέπεια και ενιαία αποφασιστικότητα την αντίθεσή τους στα διαλυτικά σχέδια της κυβέρνησης.

Στις αγωνιώδεις προσπάθειες και ανεύθυνες διαδόσεις της κυβέρνησης με στόχο να διασπάσει το μέτωπο των εργαζομένων, αντιτάσσουμε την ενιαία και ομόφωνη βούλησή μας για διαφύλαξη της ενότητας των εργαζομένων και διαρκή ενδυνάμωση του αγώνα υπέρ της ΕΡΤ.

Επιμένουμε στις ομόφωνες θέσεις του κλάδου:
•Να εκπέμψει και πάλι το σήμα της ΕΡΤ
•Να ανακληθούν οι απολύσεις όλων των εργαζομένων
•Να γυρίσει «η μηχανή του χρόνου» στην 11η Ιουνίου και να συνεχίσει απρόσκοπτα η λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης
»
πηγή: ertopen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς