27 Ιουλ 2013

Έδωσε...Ρέστα στα media αλλά δεν τον έσωσαν οι ισχυρές διαπλοκές...


ην Παρασκευή ΑΠΟΛΟΓΉΘΗΚΕ τελικά ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης μετά την προθεσμία που ζήτησε από την ανακρίτρια, αρμόδια για θέματα διαφθοράς, Ρέα Κατσίβελη. 

O εφοπλιστής κατηγορείται, σύμφωνα με πληροφορίες, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπεξαίρεση, μέσω της τράπεζας FBB η οποία ανήκει στον ίδιο. O Β. Ρέστης είχε μέχρι πρότινος συμμετοχή στο ΔΟΛ, και εξακολουθεί να κάτεχε μερίδιο στο Mega. Στον άμεσο έλεγχό του είναι οι τηλεοπτικοί σταθμοί MTV και Nickelodeon και ο ραδιοφωνικός Music...
ροφυλακιστέος ως ύποπτος φυγής και ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων κρίθηκε ο εφοπλιστής και γνωστός επιχειρηματίας Βίκτορας Ρέστης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την τρίωρη απολογία του για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος. Κατά την τρίωρη απολογία του που προηγήθηκε, ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας για θέματα διαφθοράς, ο κ. Ρέστης αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, και επέστρεψε τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, εντόκως, για τα οποία κατηγορείται. Τα χρήματα κατατέθηκαν στον ειδικό εκκαθαριστή της τράπεζας της οποίας μέχρι πρότινος ήταν μεγαλομέτοχος.

@ΤΩΡΑ να δούμε ποιοι άλλοι έχουν σειρά όταν βγάζουν εκατομμύρια στο εξωτερικό και τα μεταφέρουν από χώρα σε χώρα, αλλά μετά επιμένουν ότι είναι δικά τους:

πηγή: greekmme 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς