20 Σεπ 2009

Τί συμβαίνει στην Espresso;

Σε περίοδο σοβαρών ανακατατάξεων βρίσκεται αυτό το καιρό η καθημερινή εφημερίδα Espresso, μαγαζί γωνία όπως απέδειξαν οι εξελίξεις και η προιούσα κυκλοφοριακή άνοδο της εφημερίδας από το 2007 και μετά αλλά και η εξαγορά της από τον επιχειρηματικό όμιλο Λαυρεντιάδη Κυριακίδη. Ήδη από την εφημερίδα αποχώρησαν μέσα στο καλοκαίρι ο γενικός διευθυντής της Χρήστος Μουλίνος και ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης. Από το συγκρότημα παραιτήθηκε και ο υπεύθυνος της κυριακάτικης έκδοσης Γιώργος Πούλος, οδηγείται σε παραίτηση ο υπεύθυνος του ατελιέ ενώ από την Δευτέρα τίθενται σε καθεστώς αναγκαστικής αδείας η υπεύθυνη του ελεύθερου ρεπορτάζ Αμαλία Βεβελάκη και η αρχισυντάκτρια του καλλιτεχνικού Χαρά Αναστασάκη που εργάζεται στην εφημερίδα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2000.
πηγη: adiakritos.gr
Οπως είναι γνωστό το σύνολο των μετοχών της εταιρείας Ημερήσιος Τύπος που εκδίδει την εφημερίδα φέρεται να πέρασαν στα χέρια των γνωστών επιχειρηματιών Λ. Λαυρεντιάδη και Π. Κυριακίδη, του Ομίλου Alapis.
Σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα "Ναυτεμπορική " γράφει: "οι δύο επιχειρηματίες διαθέτουν υψηλή ρευστότητα γεγονός που εγγυάται την περαιτέρω ανάπτυξη αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία του εντύπου'.

Η νέα ιδιοκτησία έχει, οπως λένε οι πληροφορίες, αναθέσει ΚΑΙ την Εσπρέσσο στήν κ. Σιδηροκαστρίτου, η οποία όλο λέει οτι "θα προσλάβει άνεργους της ΕΣΗΕΑ" αλλά ...λόγια...λόγια...λόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς