7 Φεβ 2011

Πολεμικό ανακοινωθέν ΠΗΓΑΣΟΣ στα αθλητικά τμήματα

Το...στρατηγείο του ΠΗΓΑΣΟΥ έβγαλε σήμερα νέ0 πολεμικό ανακοινωθές προς τους εργαζόμενους στα αθλητικά τμήματα του Ομίλου. Δηλαδή το αθλητικό τμήμα του ΕΘΝΟΥΣ (ΕΘΝΟΣΠΟΡ), την αθλητική εφημερίδα GOAL NEWS, τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό SENTRA FM και στην αθλητική ιστοσελίδα SENTRAGOAL.

Οπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν:

--- Περικόπτεται η αμοιβή για την κυριακάτικη εργασία, η οποία πλέον θα πληρώνεται με 0,75 από 2 που ήταν στο ΕΘΝΟΣ και 1,75 στο GOAL με δεύτερο ρεπό, κάτι που σημαίνει μείωση αποδοχών.
--- Ξεκινά και στην πράξη η συγχώνευση των αθλητικών τμημάτων. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλοι θα δουλεύουν σε όλα τα Μέσα ή θα συνεργάζονται με όλα τα Μέσα, όπως θέλετε πείτε το.
--- Δημιουργούνται για το ΕΘΝΟΣ και το GOAL μικτά τμήματα ανά ρεπορτάζ με δημοσιογράφους και από τις δύο εφημερίδες που θα εργάζονται και για τις δύο εφημερίδες.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων ζητούν να παραστούν στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να εκθέσουν την κατάσταση. Μετά ο κυρ Πάνος θα πεί ότι θα δεί τον...κυρ Φώτη και όλα θα λυθούν- όπως πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς