3 Φεβ 2011

Η ΟΠΑΠ TV αρχίζει μετάδοση του προγράμματός της στα πρακτορεία

Από τη Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011, αρχίζει η μετάδοση του προγράμματος της ΟΠΑΠ TV στα πρακτορεία. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα καθημερινής 12ωρης διάρκειας, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, το οποίο θα μεταδίδεται δορυφορικά αποκλειστικά (μέσω αποκωδικοποιητή) στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ, με περιεχόμενο κατά βάση αθλητικό (μετάδοση επιλεγμένων αγώνων, στιγμιότυπα αγώνων, συνεντεύξεις, περίεργα και αστεία κ.α.), αλλά και τις πληροφορίες αναφορικά με όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε., έτσι, ώστε, οι παίκτες που προσέρχονται στα πρακτορεία να είναι άμεσα και κατά τον πλέον έγκυρο τρόπο ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν και έχουν άμεση σχέση με τα παιχνίδια της εταιρείας.

Το πρόγραμμα μεταδίδεται live από δυο απολύτως σύγχρονα στούντιο, ενώ υπάρχει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης και με τα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Την εκπομπή επιμελείται μια μεγάλη ομάδα γνωστών αθλητικών, και όχι μόνο, συντακτών, ενώ παρουσιαστές είναι οι Έλενα Μπουζαλά, Βασίλης Νομικός, Θεόφιλος Φρέρης, Στέφανος Αβραμίδης.

Η λειτουργία της ΟΠΑΠ TV εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των πρακτορείων ανά την Ελλάδα, το οποίο αποβλέπει στην προσφορά καλύτερων και πλέον ευχάριστων υπηρεσιών σε παλαιούς και νέους πελάτες των πρακτορείων. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε με την αναμόρφωση της εμφάνισης των πρακτορείων, συνεχίζεται με τον εμπλουτισμό του τεχνολογικού εξοπλισμού και θα συνεχιστεί με την προσφορά των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. με νέες μορφές, οι οποίες θα αξιοποιούν την ταχύτατα αναπτυσσόμενη τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς