8 Δεκ 2011

Συνεχίζουν τον αγώνα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Alter

Οι εργαζόμενοι στο ALTER δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Συνεχίζουν να αγωνίζονται διεκδικώντας αυτά που δικαιούνται. Παράλληλα εκφράζουν, με τις κάρτες που τρέχουν στις τηλεοπτικές οθόνες, τη συμπαράστασή τους σε όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΕ των οποίων τα εργασιακά δικαιώματα δέχονται ενορχηστρωμένη επίθεση από τους εργοδότες.
Με αυτό τον τρόπο δημοσιοποιούν, σε 24ωρη βάση, στο ευρύτερο κοινό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (κανάλια, εφημερίδες κα) με τις παράνομες απολύσεις, τις περικοπές μισθών, τις συγχωνεύσεις, τις ατομικές συμβάσεις κλπ. Οπως γράφουν:

«Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, πρέπει να καταλάβουν ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στη θέση μας. Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει είναι αμείλικτος και οι επιχειρηματίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική κρίση καταστρατηγώντας κάθε εργατική κατάκτηση, αφήνοντας κατά μέρος τα προσχήματα. Εμάς εδώ στο ALTER, μας βρήκαν ήδη αντιμέτωπους και θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν αμετακίνητους, όσο δεν καταβάλλουν αυτά που μας οφείλουν».

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη διακοπή του προγράμματος όσο χρειαστεί ώσπου να τους καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς