9 Δεκ 2011

Στάση εργασίας για τις απολύσεις στο Star

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ, διαμαρτυρόμενα για τις απολύσεις συναδέλφων αποφάσισαν σε έκτακτη συνεδρίασή τους, κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεών τους, την κήρυξη προειδοποιητικής 3ωρης στάσης εργασίας για σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, ως εξής:

α) Όλων των δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων από τις 18.00 έως τις 21.00 που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό « STAR CHANNEL».

β) Όλων των τεχνικών από τις 19.45 έως και τις 21.45 που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR CHANNEL».

Οι Διοικήσεις των Ενώσεων ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη των απολυθέντων συναδέλφων, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας με τη μείωση των αποδοχών τους.

Ακόμη οι εργαζόμενοι δεν θα δεχτούν τη νέα παράνομη μείωση των μισθών τους, που απειλεί η εργοδοσία του Τ/Σ « STAR CHANNEL ».

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων του Star παρουσία μελών της ΕΣΗΕΑ. Η συνεδρίαση διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα. Αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε σκληρές και αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε νωρίτερα και η αποψινή στάση εργασίας που κήρυξαν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ στο κανάλι με αποτέλεσμα να μην βγει το δελτίο ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς