2 Δεκ 2011

Αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ στον ΔΟΛ μετά την αποχώρηση Καψή

Ενα νέο στέλεχος του ΔΟΛ έβαλε στο ΔΣ του Οργανισμού ο Σταύρος Ψυχάρης, στη θέση του παραιτηθέντος Παντελή Καψή καθώς ο τελευταίος έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος του Παπαδήμου. Τη θέση του Καψή κατέλαβε ο Στάθης Ευσταθιάδης (δεξιά) ενώ ο διευθυντής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Χρήστος Μεμής (αριστερά) έμεινε για άλλη μια φορά εκτός του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΛ. Πολλοί είπαν ότι δικαιωματικά θα έπρεπε ο Μεμής να μπει στο διοικητικό συμβούλιο αλλά φαίνεται ότι οι σχεδιασμοί Ψυχάρη άλλα επιτάσσουν… Ιδού και η ανακοίνωση που γνωστοποιεί την αλλαγή σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΛ:..

Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι μετά την από 1.12.2011 παραίτηση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΛ ΑΕ κ. Παντελή Καψή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρίασή του της 1.12.2011 αποφάσισε την εκλογή του δημοσιογράφου κ. Στάθη Ευσταθιάδη του Ελευθερίου, κατοίκου Αθηνών, ως Μη Εκτελεστικού Μέλους του Συμβουλίου - προς αντικατάσταση του παραιτηθέντος Συμβούλου. Μετά την αντικατάσταση του Συμβούλου, το Δ.Σ. της εταιρείας έχει ως κάτωθι:
Ψυχάρης Σταύρος, Εκετελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ψυχάρης Παναγιώτης Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος,
Ευσταθιάδης Στάθης, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Κορίτσας Νικόλαος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Κουταλίδης Τρύφων, Εκτελεστικό Μέλος,
Μάνος Ιωάννης, Εκτελεστικό Μέλος,
Νέζης Στέργιος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Παράσχης Iωάννης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Πεφάνης Νικόλαος, Εκτελεστικό Μέλος,
Πιμπλής Νικόλαος, Εκτελεστικό Μέλος,
Ρέστης Βίκτωρ, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Ρέστη Καίτη, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Τριφύλλης Αντώνιος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
Τσούτσουρα – Ψυχάρη Χριστίνα, Εκτελεστικό Μέλος.
Η θητεία του ανωτέρω ΔΣ εκτείνεται μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, που θα συγκληθεί το αργότερο έως την 30η Ιουνίου 2016, εκτός εάν ήθελε αποφασίσει διαφορετικά η Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς