14 Δεκ 2012

Ο Ψυχάρης «τρέχει» σιωπηλή εθελουσία και «κλαδεύει» τα μπλοκάκιαΏρες αγωνίας ζει η παλιά φρουρά του ΔΟΛ. Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει δρομολογήσει μια σιωπηρή εθελουσία έξοδο, ενώ ταυτοχρόνως «πελεκάει» τα μπλοκάκια- μεταξύ αυτών όσους δέχθηκαν κατά το παρελθόν να φύγουν για να διευκολύνουν το μαγαζί και να συνεχίσουν να συνεργάζονται με ΔΠΥ. Όλα γίνονται με άκρα μυστικότητα.


Οι συντάκτες συναντώνται με τους διευθυντάδες και κάθε περίπτωση εξετάζεται κατά μόνας. Σε κάποιους συνεργάτες (με μπλοκάκι) λέγεται ευθέως ότι η συνεργασία τελείωσε.

Σε κάποιους άλλους λέγεται ότι θα σταματήσουν να πληρώνονται, αλλά μπορούν αν θέλουν να συνεχίσουν να προσφέρουν και στο μέλλον «βλέπουμε». Με ορισμένους η συνεργασία συνεχίζεται κανονικά.

Το σημαντικό είναι ότι ουδείς γνωρίζει για τον άλλο, εκτός και αν είναι τόσο φίλοι που μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους.

Την ίδια ώρα, στελέχη του ΔΟΛ, ακόμη και σε διευθυντικές θέσεις- πχ αρχισυντάκτες, πιέζονται για να συμμετάσχουν σε μια άτυπη εθελουσία έξοδο και να συνεχίσουν να αμείβονται με μπλοκάκι. Και παρά αυτό που παθαίνουν οι μπλοκάκηδες, αρκετοί- λέγεται, θα συναινέσουν.


Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς