12 Δεκ 2012

Συνεχίζεται η απεργία στην εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», νέα στάση εργασίας στον ρ/σ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»


Νέα 24ωρη απεργία στην εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ» κήρυξαν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ. Νέα 4ωρη στάση εργασίας στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM» για την Πέμπτη αποφάσισαν ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ και ΕΠΗΕΑ.

Οι ανακοινώσεις


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΑΔ. ΤΥΠΟΣ"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 17.00 σήμερα Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 17.00 αύριο, Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην έκδοση της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ».

Οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας της εφημερίδας, η οποία δεν έχει καταβάλει τις αποδοχές τεσσάρων μηνών.

Οι Ενώσεις ζητούν:

  • Την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών στους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ».   


ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM» για αύριο Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 από τις 09.00 έως τις 13.00.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από οκτώ μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης. 

Οι Ενώσεις ζητούν:

  • Να καταβληθούν αμέσως όλες οι οφειλόμενες αποδοχές στους εργαζόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς