14 Ιουν 2013

Η ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη νέα κινητοποίηση


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη νέα κινητοποίηση που προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ σε όλα τα Μέσα, στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων εικοσιτετράωρων απεργιών με τις οποίες ο δημοσιογραφικός κόσμος απαντά στην ενέργεια της κυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Η νέα απεργία αρχίζει στις 06:00  σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, και ισχύει για τους εργαζόμενους σε εφημερίδες, περιοδικά, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

Από την απεργία εξαιρούνται  μόνο όσα ηλεκτρονικά μέσα μεταδίδουν αποκλειστικά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.


Τα ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να μεταδίδουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και λαϊκές εκδηλώσεις συμπαράστασης, στο πλαίσιο σύντομων απεργιακών ειδησεογραφικών δελτίων.

Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, υπερασπιζόμαστε την Ενημέρωση ως δημόσιο αγαθό, υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία.

Καλούμε τους συναδέλφους και τους πολίτες να συνεχίσουν να συγκεντρώνονται και να συμπαρίστανται στις εκδηλώσεις υποστήριξης στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ.
Σημείωση:  Σε περίπτωση που παρατηρηθούν κρούσματα απεργοσπασίας ή καταγραφούν περιπτώσεις αποδοχής -ως αποτέλεσμα παρότρυνσης ή πίεσης- από συναδέλφους μέλη ή μη μέλη να εργαστούν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων, εκτός των προκαθορισμένων πλαισίων, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από το καταστατικό πειθαρχικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς