17 Ιουν 2013

Αντιδράσεις για την παρουσία Τσεκούρα σε εκπομπή της ΕΡΤ


Ηχηρή παρέμβαση Νανάς Νταουντάκη

Ένταση δημιουργήθηκε από τη συμμετοχή του δημοσιογράφου Θανάση Τσεκούρα στη ζωντανή απεργιακή εκπομπή που παρουσίασε η Έλλη Στάη από το στούντιο της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασαν την αντίθεση τους, από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ η Νανά Νταουντάκη και από την πλευρά της ΠΟΕΣΥ, ο Γιώργος Κατερίνης.

Εξέφρασαν την αντίδρασή τους για τη συμμετοχή σε μια τέτοια εκπομπή του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ο οποίος έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ για αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Η κα Νταουντάκη επισήμανε ότι ο Θανάσης Τσεκούρας ως διευθυντής του “Έθνους” έχει και την ευθύνη για την έκδοση απεργοσπαστικού φύλλου της εφημερίδας, ενώ έχει πρωτοστατήσει και σε δεκάδες απολύσεις.


Επισημαίνεται ότι ο ο Θανάσης Τσεκούρας είναι διευθυντής της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ του ομίλου Πήγασος στον οποίο εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει κύμα απολύσεων δημοσιογράφων.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το πέρας της εκπομπής έξω από το στούντιο της ΕΡΤ όπου είχαν συγκεντρωθεί θερμόαιμοι που προσπάθησαν να προκαλέσουν αναταραχή αλλά επικράτησαν τελικά  ψυχραιμότερες απόψεις και αποφεύχθηκε η κλιμάκωση της έντασης.


Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς