2 Ιουν 2011

Απεργία των τεχνικών στο STAR

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., κηρύσσει 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 από ώρα 06.00π.μ. της Παρασκευής μέχρι και ώρα 06.00π.μ. του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2011, για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL.
Απαιτούμε:

• Άμεση καταβολή και εξόφληση των οφειλόμενων αποζημιώσεων για υπερωριακή εργασία καθώς και των αποζημιώσεων για απασχόληση σε εξαιρέσιμες ημέρες στους εργαζόμενους τεχνικούς του σταθμού.
• Καταβολή οφειλομένων διαφορών αποδοχών λόγω εξέλιξης μισθολογικού κλιμακίου.
• Μη προώθηση εκ μέρους της εργοδοτικής πλευράς νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας με τις οποίες επιβάλλονται περικοπές αποδοχών.…«Aφού πέφτουν τα κέρδη» μας είπαν, «θα μειωθούν και οι αποδοχές σας». Όταν κερδίζουν, είμαστε υπάλληλοι της επιχείρησης. Όταν χάνουν, γινόμαστε μέτοχοι.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας του STAR μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Η συμμετοχή μας σ αυτή την απεργία είναι ο μονόδρομος για να τους εμποδίσουμε να μας τα πάρουν όλα και να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.Δεν θα επιτρέψουμε στον βωμό του κέρδους να υπάρξουν δυσμενείς αλλαγές στις εργασιακές μας σχέσεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμή μας.
το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς