25 Οκτ 2012

Μορφωτικό Ιδρυμα της ΕΣΗΕΑ: Διημερίδα με θέμα «Κρίση και πολιτικό σύστημα»


Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με την Eλληνική Εταιρεία Πολιτικής Επιστήμης διοργανώνουν διημερίδα με θέμα «Κρίση και Πολιτικό Σύστημα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 και την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 στις 10.30 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, τρίτος όροφος).

Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι πανεπιστημιακοί: Βερναδάκης Χριστόφορος, Γεωργιάδου Βασιλική, Καμτσίδου Ιφιγένεια και Σπουρδαλάκης Μιχάλης.


Οι εκπρόσωποι Ινστιτούτων: Κλάψης Αντώνης από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, Πάντος Παναγιώτης από το Ινστιτούτο Ν. Πουλαντζάς, Λαλιούτη Τζένη από ΙΣΤΑΜΕ- Α. Παπανδρέου, Λιβαδάς Σταύρος από Κέντρο Προβληματισμού Μ. Παπαγιαννάκης και o Παπασταύρου Κύριλλος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών, Κ.Ε. και υπεύθυνος ιδεολογικής επιτροπής του ΚΚΕ.

Οι δημοσιογράφοι: Καπάκος Σταύρος, Καρακούσης Αντώνης, Κοττάκης Μανώλης, Κύρτσος Γιώργος. Λυγερός Σταύρος, Μπογιόπουλος Νίκος, Παπακωνσταντίνου Πέτρος και Παππάς Τάσος.

Συντονίστριες της διημερίδας θα είναι η δημοσιογράφος Αγγελική Κώττη και η δημοσιογράφος, πανεπιστημιακός Γιώτα Αντωνοπούλου.

Μετά τις εισηγήσεις θα υπάρξει διάλογος με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και παρεμβάσεις.

Υπεύθυνος της διημερίδας ο πανεπιστημιακός Ρούλης Κοκελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς