5 Ιουν 2017

Χωρίς τίτλο. Με απελπισία...

Της Mαριαλένας Αλυμάρα

Καλημέρα σας, λοιπόν. Καλή φώτιση, συνάδελφοι!....

Χωρίς επικουρική οι συνταξιούχοι, χωρίς δουλειά ή κανονικό μισθό οι "εργαζόμενοι", όλοι μας χωρίς περίθαλψη, φάρμακα! Και μεις, σταθεροί στις ιδεοληψίες μας περί...περιούσιου κλάδου, δεν κοιτάζουμε τους ενόχους! Κάνουμε πως δεν τους ξέρουμε...

Δεν γνωρίζουμε ποιοι έδωσαν τα λεφτά μας για ομόλογα,
Ποιοι έδωσαν τα, δικά μας λεφτά, για κούρεμα, ποιοι συνδιαλλέγονταν εν κρυπτώ με τις κυβερνήσεις, μεταφέροντας μας ψευδείς διαβεβαιώσεις, αναστέλλοντας κάθε προσπάθεια για κινητοποιήσεις ώστε το "έργο" του ξεπουλήματος του Ταμείου μας να γίνει πιο εύκολο;

Δεν γνωρίζουμε ποιοι απεργάζονταν τη δημιουργία επαγγελματικού ταμείου; Στις εκλογές για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ τους δώσαμε την πλειοψηφία! Ένα μήνα μετά το Ταμείο κήρυξε στάση πληρωμών!

Εκβιασμοί, ψέματα, σπέκουλες, με στόχο να κερδίσουν και την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ώστε να μην υπάρξει και το παραμικρό εμπόδιο στα σχέδιά τους. Λαμπρά!

Στις εκλογές της Τετάρτης και της Πέμπτης, ας τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !

Τουλάχιστον, να έχουμε την ικανοποίηση ότι τους δώσαμε να καταλάβουν ότι δεν είμαστε...ζώα (ο χαρακτηρισμός από τον αγοραίο λόγο του προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ στην απάντηση του σε ασφαλισμένη συνταξιούχο, εδώ στο fb).

Να έχουμε, τουλάχιστον, την ικανοποίηση ότι δεν....νίκησαν και πάλι οι άδικοι......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς