13 Νοε 2010

Ωραία η ...παράσταση Μπάμπη- στην ανάλυση υστερείς κομματάκι


«Παράσταση» έδωσε πάλι χθές βράδυ ο (γνωστός και μη εξαιρετέος)Μπάμπης Παπαδημητρίου στο δελτίο του Σκαι. Στηρίζοντας , όπως κάνει πάντα(σταθερός …ιδεολογικά, δεν λεμε) τα αφεντικά του παρουσίασε ένα ολόκληρο στρεβλό στατιστικό οικοδόμημα για να δείξει ότι…πρέπει να γίνουν μειώσεις μισθών τουλάχιστον 50%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του από το 1997 ως το 2007 υπήρχε μία ανοδική πορεία διαφημιστικών εσόδων ενώ από το 2007 η πορεία είναι καθοδική, ενώ αντίστοιχα οι αυξήσεις αποδοχών των εργαζόμενων ( με τις ΣΣΕ μην πάει το μυαλό σας πουθενά αλλού- αυτοί δεν περιλαμβάνονται ποτέ στα στατιστικά…) είναι σταθερά ανοδικές (μιλάει για το…5% μάξιμουμ το χρόνο). Η μισθοδοσία αποτελεί το 60% του κόστους άρα…να κόψουμε τους μισθούς για να συμπαρασταθούν στον πόνο του αφεντικού τους.
Τι λες ρε μεγάλε. Πόσα σου δίνει ο Γιάννης για να τα λες αυτά (σίγουρα όχι τις ΣΣΕ) Και στην τελική, δεν μοιραστήκαμε τα κέρδη (εμείς, γιατί εσύ όλο και κάτι πήρες) για να μοιραστούμε τη χασούρα .
Αναρτήσεις πάνω σ΄αυτό το θέμα στο fb (επώνυμες) προκάλεσαν δεκάδες σχολίων – διάβασε τα Μπάμπη και πρόσθεσέ τα στις στατιστικές σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς