16 Μαΐ 2013

TIME: Εξώφυλλο το «φαινόμενο Αντζελίνα»


Με τον τίτλο «Το φαινόμενο Αντζελίνα» και την διάσημη ηθοποιό στο εξώφυλλό του κυκλοφορεί αύριο το περιοδικό TIME, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, προκειμένου να προλάβει την εκδήλωση καρκίνου στο στήθος.

Το περιοδικό αναφέρεται στον αντίκτυπο που είχε η αποκάλυψη αυτή, και συμπληρώνει ότι αντίστοιχη επίδραση, με αύξηση των υιοθεσιών είχε και η απόφασή της πριν από μερικά χρόνια, να ξεκινήσει να υιοθετεί παιδιά.


«Η Αντζελίνα Τζολί ποτέ δεν σταμάτησε να επηρεάζει. Οταν υιοθέτησε ένα μωρό από την Αιθιοπία (σσ. τη Ζαχάρα), η αναζήτηση στα αμερικανικά γραφεία υιοθεσιών και για άλλα ορφανά από την Αιθιοπία διπλασιάστηκε. Όταν ονόμασε τα άλλα παιδιά της Βιβιέν ή Μάντοξ, τα ονόματα αυτά έγιναν τα δημοφιλέστερα και για άλλα νεογέννητα στις ΗΠΑ», γράφει στην εισαγωγή του το περιοδικό.

«Αυτήν την εβδομάδα, όταν μία γυναίκα γνωστή για την απαράμιλλη ομορφιά της ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τον υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, ήταν ένας πολιτισμικός και ιατρικός σεισμός», συνεχίζει το άρθρο.

Μεταξύ άλλων το περιοδικό χαρακτηρίζει τη Τζολί ως «ένα παράδιεγμα γενναιότητας που μπορεί να μας κάνει καλύτερους και να μας κρατήσει όλους υγιέστερους, αλλά μόνο αν πάρουμε τα σωστά μαθήματα από αυτό».

Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς