15 Μαΐ 2013

ΕΣΗΕΜ-Θ: Απεργίες σε «Αγγελιοφόρο της Κυριακής», «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Σπορ του Βορρά»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει απεργία στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής και την ιστοσελίδα www.agelioforos.gr από τις 15.00 της Τετάρτης 15 Μαΐου ως τις 15.00  του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Επίσης, προκηρύσσει σαρανταοκτάωρη απεργία στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Σπορ του Βορρά», από τις 6 π.μ. της Πέμπτης 16 Μαΐου ως τις 6 π.μ. του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Οι ανακοινώσεις:

Απεργία από την Τετάρτη 15/5 στην ΕΒΕ ΑΕ

H εργοδοσία της ΕΒΕ ΑΕ, τη στιγμή που οφείλει στους εργαζόμενους δεδουλευμένα άνω των δύο μηνών, επιμένει να ζητεί περαιτέρω μείωση των ήδη δραστικά περιορισμένων αμοιβών τους.

Για τον λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει απεργία στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής και την ιστοσελίδα www.agelioforos.gr από τις 15.00 της Τετάρτης 15 Μαΐου ως τις 15.00  του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί την ΕΒΕ ΑΕ:
•Να καταβάλει σε όλους τους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα που τους οφείλει.
•Να τηρήσει εφεξής στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου, μεταξύ των οποίων ασφαλώς περιλαμβάνεται η έγκαιρη και τακτική καταβολή της μισθοδοσίας.

Σαρανταοκτάωρη απεργία στη ΜΕΕ ΑΕ

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ προκηρύσσει σαρανταοκτάωρη απεργία στη Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ.

Η απεργία προκηρύσσεται στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Σπορ του Βορρά» από τις 6 π.μ. της Πέμπτης 16 Μαΐου ως τις 6 π.μ. του Σαββάτου 18 Μαΐου και καλείται η εργοδοσία:

•Να καταβάλει τα δεδουλευμένα άνω των δύο μηνών σε όλους τους εργαζόμενους.
•Να καταρτίσει συγκεκριμένο σχέδιο ενεργειών ώστε να είναι εφεξής συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς