22 Οκτ 2009

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ-συνέλευση τη Δευτέρα

Σε τρείς απολύσεις εργαζόμενων εδώ και πολλά χρόνια στον όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ » (Έθνος, Ημερησία, Goal News, Mega,κ.λπ) προχώρησε η εταιρεία- την ίδια μέρα που το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συνεδρίαζε, χωρίς αποτέλεσμα, για άλλη μία φορά. Επίσημη δικαιολογία: περικοπές.
Οι τρείς εργαζόμενοι συνάδελφοι (ο ένας μέλος της ΕΣΗΕΑ οι άλλοι δύο μέλη της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ αντίστοιχα) απασχολούνταν στο περιοδικό του Έθνους «Ιδανικό Σπίτι».
Σχετικά ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ η εκπρόσωπος των συντακτών στο Μεικτό Συμβούλιο Ιωάννα Ηλιάδη:
ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ
Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνω ότι σήμερα η συνάδελφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ Μεταξία Βαλσαμή, η οποία επί 20 χρόνια εργάζεται στο ΕΘΝΟΣ, ειδοποιήθηκε σήμερα (20.10.09)από την εταιρία ότι απολύεται χωρίς καμία άλλη αιτιολογία.
Επειδή βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε συνεδρίαση, θα ήθελα να σας ενημερώσω με τη μορφή του κατεπείγοντος και σας καλώ να έρθετε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ή ΑΥΡΙΟ, προκειμένου να αποτρέψετε την αναιτιολόγητη αυτή απόλυση. Να σημειώσω ότι παράλληλα με την Μεταξία Βαλσαμή απολύθηκαν και άλλοι δύο εργαζόμενοι, μέλη της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ, από το περιοδικό του ΕΘΝΟΥΣ “Ιδανικό Σπίτι”.
Το γεγονός έχει θορυβήσει τους συντάκτες της εφημερίδας και έχει ήδη δημιουργηθεί αναστάτωση.
Η Εκπρόσωπος των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ
και του ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ιωάννα Ηλιάδη
Νεώτερο: Τη Δευτέρα, 26/10/2009 στις 17.00 προγραμματίζεται Συνέλευση όλων των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ με την παρουσία των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς